Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Anti-inflammatory mechanisms of bioactive milk proteins in the intestine of newborns.
Chatterton, D. E. W. (Foredragsholder)
15 sep. 2013 → 20 sep. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fat crystallization in dairy products. Rheology and microstructure of fat crystals.
Rønholt, S. (Foredragsholder)
30 maj 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
104th AOCS Annual Meeting & Expo
Rønholt, S. (Taler)
28 apr. 2013 → 1 maj 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Fat crystal structure in cream. Relations to rheological properties and crystal structure in butter
Rønholt, S. (Foredragsholder)
1 apr. 2013 → 5 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Effect of globular fat on crystallization and rheological properties of milk fat based products
Rønholt, S. (Foredragsholder)
30 sep. 2012 → 4 okt. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Crystallization and Polymorphism in Binary Mixtures of Capric and Lauric acid
Rønholt, S. (Foredragsholder)
29 apr. 2012 → 2 maj 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Effect of Storage Temperature and period on Crystal Inversion Mechanisms and Water Droplet Size Distribution in Table Spreads
Rønholt, S. (Foredragsholder)
29 apr. 2012 → 2 maj 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fat crystal structure in cream. Relations to rheological properties and crystal structure in butter
Rønholt, S. (Foredragsholder)
16 apr. 2012 → 18 apr. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Surface Interactions of Biomaterials
Rønholt, S. (Deltager)
24 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Microstructure and Rheology of Butter: Effects of Cream Temperature Treatment
Rønholt, S. (Foredragsholder)
1 maj 2011 → 4 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology
Andersen, L. T. (Deltager)
13 apr. 2010 → 16 apr. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology
Varming, C. (Deltager)
13 apr. 2010 → 16 apr. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Cheese powder of matured cheeses as natural flavour enhancer
Varming, C. (Foredragsholder)
7 okt. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Phospholipase in cheese making
Ipsen, R. (Oplægsholder)
11 nov. 2008 → 14 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Exopolysaccharides (EPS) in fermented dairy products
Ipsen, R. (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Danish fruit vinegars: starting a high quality production
Ipsen, R. (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Technology of fermented dairy products
Ipsen, R. (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Scandinavian fermented milk products: traditions and current research
Ipsen, R. (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Victoria University (Ekstern organisation)
Ardö, Y. M. (Medlem)
30 mar. 2008 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
Proteolysis and flavour formation in cheese
Ardö, Y. M. (Oplægsholder)
28 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Proteolysis and flavour formation in cheese
Ardö, Y. M. (Foredragsholder)
28 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
External examinor/censor for Ph.D.-afhandling af Lydia Ong: Influence of probiotic organisms on proteolytic pattern, release of bioactive compounds and sensory attributes of cheddar cheese
Ardö, Y. M. (Deltager)
27 nov. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Kursus for AlfaLaval, Kolding
Ipsen, R. (Arrangør)
30 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Kursus for ansatte ved Alfa laval
Karlsson, A. O. (Arrangør)
30 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Kursus for ansatte ved Alfa laval
Karlsson, A. O. (Arrangør)
25 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Syneresis in rennet gels
Janhøj, T. V. (Foredragsholder)
25 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kurs for BSc-studerende fra Kalmar Universitet
Karlsson, A. O. (Arrangør)
18 okt. 2007 → 19 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Impact of Lactobacillus on ripening of semi-hard cheeses
Ardö, Y. M. (Oplægsholder)
16 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of Lactobacillus on ripening of semi-hard cheeses
Ardö, Y. M. (Foredragsholder)
16 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mejeriteknologi - Kulturnat 2007
Hougaard, A. B. (Deltager)
12 okt. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
-
Kulturnatten : Københavns Eneste Mejeri
Ardö, Y. M. (Arrangør)
12 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Kurs i løbekoagulering og ostetekstur for Norrmejerier
Karlsson, A. O. (Arrangør)
10 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Biokemiska og fysikaliska processer i ost under framställning och mognad
Ardö, Y. M. (Deltager)
10 okt. 2007 → 11 okt. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Efteruddannelseskursus for Norrmejerier okt-07
Ardö, Y. M. (Arrangør)
10 okt. 2007 → 11 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Efteruddannelseskursus for Norrmejerier okt-07
Ardö, Y. M. (Arrangør)
10 okt. 2007 → 11 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Mejeriteknologi
Ipsen, R. (Deltager)
9 okt. 2007 → 12 okt. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
The effect of interactions between casein micelles and polysaccharides on dairy product microstructure
Ipsen, R. (Foredragsholder)
2 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kursus for AlfaLaval, Kolding
Ipsen, R. (Arrangør)
24 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Kursus for ansatte ved Alfa laval
Karlsson, A. O. (Arrangør)
24 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
LMC Congress 2007: Innovation in Food Technology
Jensen, M. E. P. (Deltager)
19 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Structural Engineering of Dairy Products
Ipsen, R. (Foredragsholder)
19 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kursus for ansatte ved Alfa laval
Karlsson, A. O. (Arrangør)
18 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Choosing the right rheological method and intepretation of rheological results
Karlsson, A. O. (Foredragsholder)
17 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Choosing the right rheological method and intepretation of rheological results
Karlsson, A. O. (Foredragsholder)
17 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Dairy Processes - Cheese Making
Karlsson, A. O. (Deltager)
12 sep. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Effect of different processes on the properties of milk: Standardization of fat and protein
Karlsson, A. O. (Deltager)
12 sep. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Kursus for AlfaLaval, Kolding
Ipsen, R. (Arrangør)
12 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Kursus for ansatte ved Alfa laval
Karlsson, A. O. (Arrangør)
12 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Efteruddannelseskursus i Mejeriprocesser
Knudsen, J. C. (Arrangør)
1 sep. 2007 → 30 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
International PhD-Course May till October 2007: "Ripening of Northern European Cheeses"
Ardö, Y. M. (Arrangør)
19 aug. 2007 → 24 aug. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference