Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Bioactive compounds as marker of quality and safety in fermented foods
Møller, C. O. D. A. (Andet)
23 nov. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Improvement of the quality of traditional fermented foods - hidden identities, small talk and gut feeling
Jespersen, L. (Andet)
1 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
International Conference on Microbial Food & Feed Ingredients
Møller, C. O. D. A. (Deltager)
2 maj 2018 → 4 maj 2018Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Modeling the load of metabolite diffusivity on growth rate of non-starter lactic acid bacteria during cheese ripening
Møller, C. O. D. A. (Foredragsholder)
28 sep. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Det Danske Gastronomiske Akademi (Ekstern organisation)
Knøchel, S. (Medlem)
2017 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
The Role of Gut Microbiota in Diabetes Type 1 Development
Nielsen, D. S. (Foredragsholder)
28 apr. 2014 → 29 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of foodborne and probiotic yeasts on human health
Jespersen, L. (Foredragsholder)
29 sep. 2013 → 3 okt. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sammenhæng mellem diabetes og tarmflora
Nielsen, D. S. (Foredragsholder)
18 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The Role of Gut Microbiota in Diabetes Type 1 and 2 Development
Nielsen, D. S. (Foredragsholder)
10 feb. 2013 → 15 feb. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Effects of yeasts isolated from dry-cured ham on growth and ochratoxin A production by toxigenic moulds
Thorsen, L. (Oplægsholder)
3 sep. 2012 → 7 sep. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Influence of growth substrate on bacteriocin production by three Bacillus subtilis strains isolated from maari, a baobab seeds fermented condiment
Thorsen, L. (Oplægsholder)
3 sep. 2012 → 7 sep. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microbial interactions and their role in yeast spoilage of food and beverages
Jespersen, L. (Oplægsholder)
26 aug. 2012 → 30 aug. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The importance of yeasts for cheese maturation and flavour development
Jespersen, L. (Oplægsholder)
20 jun. 2012 → 22 jun. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Screening for new Bacillus based probiotic feed additives for the pig industry
Thorsen, L. (Oplægsholder)
16 apr. 2012 → 19 apr. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Rådet for Bedre Hygiejne (Formand) (Ekstern organisation)
Knøchel, S. (Medlem)
2008 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af forskningsnetværk