Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Modeling the load of metabolite diffusivity on growth rate of non-starter lactic acid bacteria during cheese ripening
Cleide Oliveira de Almeida Møller (Foredragsholder)
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Aktivitet
:
Tale eller præsentation - typer
›
Foredrag og mundtlige bidrag
Periode
28 sep. 2017
Begivenhedstitel
International Conference of Predictive Modelling in Food
Begivenhedstype
Konference
Konferencenummer
10
Placering
Córdoba, Spanien
Vis på kort
Grad af anerkendelse
International
Emneord
Cheese ripening, bacterial interaction, metabolite diffusivity, modeling
X