Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Institut Paul Bocuse
Dwi Larasatie Nur Fibri (Gæsteforsker)
26 jun. 2017 → 31 jul. 2017Aktivitet: Besøg på en ekstern institution - typer › Besøger en ekstern, akademisk institution
-
Smagspræferencer hos børn
Annemarie Olsen (Foredragsholder)
25 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Indigenous Terra Madre 2015
Dwi Larasatie Nur Fibri (Taler)
3 nov. 2015 → 7 nov. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
11th Pangborn Sensory Science Symposium
Dwi Larasatie Nur Fibri (Deltager)
23 aug. 2015 → 27 aug. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Workshop Context
Dwi Larasatie Nur Fibri (Deltager)
30 apr. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
International Conference on Tempe 2015
Dwi Larasatie Nur Fibri (Deltager)
15 feb. 2015 → 17 feb. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Oplevelser på tværs af sanserne
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
29 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Journal of Food Research (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2014 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Journal of Food Research (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2014 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Appetite (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2014 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Research International (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2014 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Flavour (London) (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2014 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Intra-, Entrepreneurship and Innovation in Gastronomy and Health
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
9 okt. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensorik til produktudviklere I
Michael Bom Frøst (Arrangør)
1 okt. 2013 → 2 okt. 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
III World Congress of Public Health Nutrition
Armando Perez-Cueto (Arrangør)
okt. 2013 → 15 nov. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Sensoriske strategier til at mindske saltindhold
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
17 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molekylær Gastronomi – En Videnskabelig Disciplin
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
29 jan. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Parallels between eating experiences and multisensory dance performances
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
10 jan. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Innovative beers – recipe for success based on sensory principles
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
27 jun. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Men smager det godt?: Sensoriske overvejelser ved brug af ingredienser til fødevarer og drikkevarer
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
10 jan. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Davide Giacalone (Anmeldelsesredaktør)
2012 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Molecular Gastronomy - scientific studies of the meal experience in restaurants
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
26 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
SensoryScience –mythbusting
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
25 aug. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensorik - værktøj til fødevareinnovation: Hvem kan lide hvad og hvorfor?
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
3 feb. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
FOOD Denmark Management Board, PhD student representative for KU-LIFE (Ekstern organisation)
Davide Giacalone (Medlem)
2011 → 2013Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn