Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Fremtidens fødevarer
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
28 apr. 2016Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Meat color in relation to lipid and protein oxidation
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
30 mar. 2016Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Meyers simremad
Snitkjær, P. (Deltager)
1 feb. 2016Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
-
Molekylær Gastronomi
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
27 jan. 2016Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Electron Spin Resonance Spectroscopy in Food Science
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 dec. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mineral Nutrition: Improving bioavailability of calcium and iron
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
25 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fysiske og kemiske ændringer af fødevarer under opbevaring
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kødets farve - toppen af isbjerget
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Bread and Meat for the Future. A Danish/Brazilian Research Project.
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
16 jul. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Bread and meat for the future
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
16 jul. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Meat colour in relation to lipid and protein oxidation
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
6 maj 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kvinder og vin - Fra nyttig viden til sund nydelse: Pias sovsetips
Snitkjær, P. (Deltager)
maj 2015Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
-
"Chemistry for Food and Health" - 10 år med undervisning og forskning fra Folkets Universitet
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
23 apr. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kemiske ændringer og dannelse af off-flavour i laktose-hydrolyseret mælk under lagring
Jansson, T. (Foredragsholder)
23 apr. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Bread and Meat for the Future. A Danish-Brazilian Research Project
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
23 mar. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
BEAM – Bread and Meat for the Future is a joint research project between Brazilian and Danish researchers
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
3 feb. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Society for Free Radical Biology & Medicine
Lund, M. N. (Deltager)
18 nov. 2014 → 23 nov. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Hvad siger forskningen om TOTOX-værdier - og hvad er det egentlig for en størrelse?
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
8 nov. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Brazilian/ Danish Food Research
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
2 nov. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Towards kinetic modelling of early oxidative reactions in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
11 sep. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESR Spectroscopy: A versatile tool for studies of foods
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
8 sep. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidativ stabilitet og holdbarhed af pulver
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 jun. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESR-based studies of beer oxidative stability
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
23 maj 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Universidad de Extremadura (Ekstern organisation)
Jongberg, S. (Medlem)
6 maj 2014Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
Kemien bag ølbrygning - kan det blive bedre?
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
3 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microviscosity of non-solidified oil in fat globules in oil-in-water emulsions and the mobility of emulsifiers at globule surfaces studied by electron spin resonance
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Chemical nutrition, Bioavailability and Fortification
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
26 mar. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Thiols and stability of wort and beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
20 mar. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food chemistry in Denmark, India and China - cross talk and challenges
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
8 jan. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Detection of radicals in foods and related biologic systems
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 dec. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microbial activity and free radicals in food and health
Skibsted, L. H. (Arrangør)
18 dec. 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Calcium Nutrition: Bioavailability and Fortification
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
19 nov. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Protein oxidation in meat products
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
8 nov. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Escola de altos estudos
Skibsted, L. H. (Taler)
7 nov. 2013 → 8 nov. 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Calcium nutrition: Bioavailability and fortification
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
4 nov. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Alteration of the Fatty Acid Composition on the Cellular Membrane Influences the Stability during Storage of Freeze-Dried Probiotic
Hansen, M.-L. R. W. (Foredragsholder)
11 jun. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Reactions of Polypenols during Processing - an Overview
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
6 jun. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Alteration of the Fatty Acid Composition of the Cellular Membrane Influences the Stability during Storage of Freeze-Dried Probiotic
Hansen, M.-L. R. W. (Oplægsholder)
jun. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Interactions between antioxidants and prooxidants in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
28 maj 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Stability of beer - a radical outcome
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
23 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESAC 2013
Andersen, M. L. (Taler)
9 apr. 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Iron in Parma ham: Protein and lipid oxidation
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
7 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Iron in Parma ham. Protein and lipid oxidation
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
4 apr. 2013 → 11 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Quaboos University, Sultanate of Oman (Ekstern organisation)
Skibsted, L. H. (Medlem)
1 feb. 2013 → 28 feb. 2013Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
Molekylær Gastronomi – En Videnskabelig Disciplin
Frøst, M. B. (Foredragsholder)
29 jan. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Caroteinoids in antioxidant networks. Are they radical scavengers or merely color indicators of antioxidant status?
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
6 dec. 2012 → 9 dec. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hævemidler og bruning i julesmåkager
Hedegaard, R. S. V. (Foredragsholder)
4 dec. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidation Mechanisms of Fats and Oils - Role of Pro- and Antioxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
15 nov. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
FDB's Grønne Idépris 2012 - Mad til imorgen?" (Ekstern organisation)
Skibsted, L. H. (Medlem)
17 sep. 2012Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
EBC Symposium
Andersen, M. L. (Deltager)
9 sep. 2012 → 11 sep. 2012Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus