Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop
Hansen, Å. S. (Arrangør)
14 apr. 2015 → 17 apr. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
PhD evaluation committee at Anna University, India (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
apr. 2015 → maj 2015Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
Rustavli Foundation, Georgia (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
2015 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
PhD evaluation committee at Tallinn University of Technology, Estonia (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
12 dec. 2014Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
Expert Group for Technical Advice on Organic Production (EGTOP) (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
2010 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Korn, melkvalitet og brødbagning
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Expert panel for evaluation of 7 study programmes offered by Dept. of Chemistry, Biotechnology and Food Science at Norwegian University of Life Sciences (UMB) (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
18 nov. 2007 → 23 nov. 2007Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Shelf Life and Product Quality
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
13 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
AACC International Wheat Sourdough Workshop
Hansen, Å. S. (Arrangør)
12 nov. 2007 → 13 nov. 2007Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Biochemical and physiological changes in sourdoughs
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
12 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Korn til grød
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
14 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Influence of sourdough fermentation on rye bread quality
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
13 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Degradation of pentosans during sourdough fermentation
Hansen, Å. S. (Foredragsholder)
17 maj 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
American Association of Cereal Chemists – International (AACC-I), European Section (Ekstern organisation)
Hansen, Å. S. (Medlem)
2000 → 2016Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn