Press/Media
Search results
-
-
Spørg Scientariet: Hvorfor skal kagedej hvile i køleskabet?
03/04/2016
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
Røntgen og 3D-modeller skal forhindre madspild og grå chokolade
28/03/2016
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
Medicinske nyheder: Indtag af chokolade er associeret med bedre kognitiv funktion
07/03/2016
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
Spørg Scientariet: Hvorfor brænder grød med mælk nemt på?
04/01/2016
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
-
Spørg Scientariet: Hvordan opbevarede man æg i gamle dage?
23/11/2015
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
Spørg Scientariet: Hvorfor drypper man vand i whisky?
10/11/2015
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
-
-
Hvorfor giver salt mere smag?: Spørg scientariet
04/06/2015
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
Spørg Scientariet: Hvorfor giver salt mere smag?
04/06/2015
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
Arla giver frisk smag til langtidsholdbar mælk
10/06/2014
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
-
-
Hvorfor er der en advarsel på flaskevand?: Newton
15/03/2014
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-
-
-
Nyt forskningscenter skal hjælpe fødevareindustrien: FORSKNING – Nye røntgen- og neutronteknikker gør fødevareindustrien klogere på smag og struktur. Tulip ser spændende muligheder i teknikkerne, der endnu ikke bliver anvendt i virksomheder.
Miklos, R.
27/11/2013
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media