Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The impact of different ale brewer’s yeast strains on the proteome of immature beer
Torben Sune Berner, Susanne Jacobsen,
Nils Arneborg
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
12
Citationer (Scopus)
315
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The impact of different ale brewer’s yeast strains on the proteome of immature beer'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Proteome
100%
Saccharomyces cerevisiae
88%
Proteins
27%
Fermentation
23%
Cell Wall
15%
Z protease
14%
plasma protein Z
12%
Yeasts
11%
lipid transfer protein
11%
Fungal Proteins
9%
Amylases
8%
Odorants
7%
Protease Inhibitors
7%
Sugars
7%
Mass Spectrometry
6%
Lasers
5%
Alcohols
5%
Aptitude
5%