Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Shelf-life of food powders
Rikke Susanne Vingborg Hedegaard,
Leif Horsfelt Skibsted
Fødevarekemi
18
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Shelf-life of food powders'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Food Powders
100%
Food Shelf Life
100%
Storage Conditions
40%
Water Activity
40%
Floating Properties
20%
Phase Diagram
20%
Change Reactions
20%
Chemical Reaction
20%
Oxidative Deterioration
20%
State Activity
20%
Crystallization
20%
Chemical Changes
20%
Physical Changes
20%
Water Temperature
20%
Glassy State
20%
Temperature Water
20%
Enzymatic Browning
20%
Storage Change
20%
Activity Phase
20%
Glassy Water
20%
Food Science
Shelf Life of Foods
100%
Food Powders
100%
Water Activity
40%
Oxidative Deterioration
20%
Enzymatic Browning
20%