Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Partial coalescence in emulsions: the impact of solid fat content and fatty acid composition
Merete Bøgelund Munk,
Mogens Larsen Andersen
Fødevarekemi
16
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Partial coalescence in emulsions: the impact of solid fat content and fatty acid composition'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Emulsion
100%
Fatty Acid Composition
100%
Partial Coalescence
100%
Solid Fat Content
100%
Fat Globule
53%
Lactic Acid Esters
30%
Sodium Caseinate
30%
Monoglyceride
30%
Non-aggregated
23%
Palm Oil
15%
Liquid-solid
15%
Globules
15%
Palm Kernel Oil
15%
Hydrogenated Palm Kernel Oil
15%
Oil-in-water Emulsion
7%
Low Molecular Weight
7%
Rapeseed Oil
7%
Emulsifier
7%
Lower Limb Strength
7%
Triglycerides
7%
Solid Acid
7%
Unsaturated Monoglyceride
7%
Food Science
Lipid Composition
100%
Fat Globules
100%
Solid Fat Content
100%
Lactic Acid
57%
Emulsifier
14%
Rapeseed Oil
14%