Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Eating practices and diet quality: a population study of four Nordic countries
Bidragets oversatte titel
:
Spisepraksis og kostkvalitet: et befolkningsstudie i fire nordiske lande
Lotte Holm
,
Thomas Bøker Lund
, Mari Niva
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
14
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Spisepraksis og kostkvalitet: et befolkningsstudie i fire nordiske lande'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Scandinavian and Nordic Countries
100%
Eating
56%
Diet
51%
Population
29%
Motivation
10%
Healthy Diet
7%
Finland
7%
Norway
7%
Denmark
7%
Vegetables
6%
Sweden
6%
Internet
6%
Fruit
6%
Fishes
6%
Meals
6%
Fats
5%
Food
4%