Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Comparative assessment of peptide concentration in milk protein hydrolysates and fractions
Jeanette Otte
, M. Abdel-Hamid, A. Osman
Fødevarekemi
5
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Comparative assessment of peptide concentration in milk protein hydrolysates and fractions'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
Kjeldahl method
98%
protein hydrolysates
78%
milk proteins
67%
peptides
45%
whey
35%
hydrolysates
33%
camels
18%
acids
18%
whey protein
18%
bovine serum albumin
17%
comparative study
13%
dyes
13%
goats
13%
methodology
13%
sampling
11%
proteins
11%
milk
11%
enzymes
7%
Medicin og biovidenskab
Protein Hydrolysates
100%
Milk Proteins
89%
Peptides
42%
bicinchoninic acid
33%
o-Phthalaldehyde
32%
Whey
27%
Camelus
13%
Whey Proteins
13%
Bovine Serum Albumin
10%
Goats
10%
Milk
9%
Coloring Agents
7%
Proteins
7%
Enzymes
5%