Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Comparative assessment of peptide concentration in milk protein hydrolysates and fractions
Jeanette Otte
, M. Abdel-Hamid, A. Osman
Fødevarekemi
5
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Comparative assessment of peptide concentration in milk protein hydrolysates and fractions'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Milk Protein
100%
Hydrolysate
100%
Protein Fractions
100%
Whey Protein Hydrolysate
50%
Retentate
50%
Calorimetry
50%
Bovine Serum Albumin
50%
Keyphrases
Milk Protein Hydrolysate
100%
Kjeldahl Method
100%
Bicinchoninic Acid
50%
Coloring Agents
25%
Colorimetric Method
25%
Camel Whey
25%
Goat Whey
25%