Intet billede af Sandra Stolzenbach Wæhrens

Sandra Stolzenbach Wæhrens

20072020

Publikationer pr. år

Personlig profil

Kort præsentation

Jeg har erfaring med forskellige metoder indenfor sensorisk deskriptiv analyse til bestemmelse af fødevarekvalitet. Jeg gennemfører desuden forbrugerstudier med henblik på nærmere at forstå forbrugeres dynamiske adfærd overfor fødevarer. Jeg anvender blandt andet multivariat data analyse til at kombinere sensorisk deskriptiv data med forbrugerdata og/eller instrumentelle data. Jeg er involveret i undervisning i forbindelse med kurserne “Sensory and Consumer Science” og “Sensory Evaluation of Foods”. Jeg varetager desuden vejledning indenfor området sensorik og forbrugervidenskab (bachelorprojekter, specialeprojekter, og projekter udenfor kursusregi).

Primære forskningsområder

  • Sensorisk deskriptiv analyse
  • Sensoriske metoder
  • Forbrugeraccept og conceptdannelse
  • Sensorisk kvalitet
  • Afsmag i fødevarer
  • Multivariat dataanalyse

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Sensory Evaluation of Foods (BSc, fra 2016)
  • Sensory and Consumer Science (BSc and MSc, indtil 2016)
  • Vejledning indenfor området sensorik og forbrugervidenskab (bachelorprojekter, specialeprojekter, og projekter udenfor kursusregi).

CV

Uddannelse

2009-2012  PhD i Sensorisk Videnskab, Københavns Universitet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Frederiksberg, Danmark. Titel: Sensory uniqueness and consumer understanding of local foods. 

2005-2007  Kandidat i Food Science and Technology, Københavns Universitet, Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Frederiksberg, Danmark

2001-2005  Bachelor i Fødevarevidenskab, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Frederiksberg, Danmark

 

Ansættelse

2012- : Postdoc, Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Sektion for Sensorik og Forbrugervidenskab                                  

2009-2012: PhD studerende, Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Sektion for Sensorisk Videnskab                            

2007- 2009: Forskningsassistent, Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab, Sektion for Sensorisk Videnskab                            

Ekspertise relateret til FN’s Verdensmål

I 2015 blev FN-landende enige om 17 Verdensmål til at standse fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Denne persons arbejde bidrager til følgende verdensmål:

  • Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Emneord

  • Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Kvalitet af fødevarer
  • multivariant dataanalyse
  • consumer behavior
  • Forbrugeradfærd

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Sandra Stolzenbach Wæhrens er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 8 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller