Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Rasmus Riemer Jakobsen
Ph.d. stipendiat
,
Institut for Fødevarevidenskab
,
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
E-mail
rasmus
food.ku
dk
Websted
https://food.ku.dk/forskning-paa-food/sektioner/mikrobiologi-og-fermentering/
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
2019
2019
Publikationer pr. år
Vis
Fingeraftryk
Netværk
Publikation
(2)
Lignende profiler
(6)
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Rasmus Riemer Jakobsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Cocoa Bean Fermentation
100%
Organoleptic
100%
Kombucha
100%
Acetic Acid Bacteria
66%
Candida krusei
50%
Sensory Evaluation
50%
Cocoa Fermentation
50%
Sucrose
50%
Chocolate Liquor
50%
Lactobacillus fermentum
50%
Caramel
50%
Fermented Beverage
16%
Keyphrases
Kombucha
100%
Kombucha Beverage
100%
Cocoa Quality
100%
Rooibos
80%
Tatumella
30%
Yeast Community
20%
Aspalathus Linearis
20%
Komagataeibacter Spp
20%
Agricultural and Biological Sciences
Citrus
66%
Beans
66%
Metabolite
66%
baker's yeast
33%
Acetic Acid Bacteria
33%
Hanseniaspora uvarum
33%
Lactobacillus
33%
Pichia kudriavzevii
33%
Bacterial Communities
33%
Bacilli
33%