Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Society for Free Radical Biology & Medicine
Lund, M. N. (Deltager)
18 nov. 2014 → 23 nov. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Thiols during production and storage of beer
Lund, M. N. (Foredragsholder)
1 aug. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Farge, protein- og lipidoksisjon i kjøtt og fisk
Lund, M. N. (Taler)
6 jun. 2012Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Food Denmark PhD Congress 2010
Lund, M. N. (Deltager)
22 nov. 2010 → 23 nov. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Symposium: Novel techniques for analysis of protein redox modifications
Lund, M. N. (Arrangør)
18 jun. 2010 → …Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Workshop for PhD students and Postdocs: Redox modifications and proteomics
Lund, M. N. (Arrangør)
17 jun. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Implement Consulting Groups Projektlederuddannelse for Forskere, Modul 2
Lund, M. N. (Deltager)
31 maj 2010 → 2 jun. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Implement Consulting Groups Projektlederuddannelse for Forskere, Modul 1
Lund, M. N. (Deltager)
17 mar. 2010 → 19 mar. 2010Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Improvement of the oxidative stability of beer: The importance of yeast and thiol-containing proteins
Lund, M. N. (Foredragsholder)
4 feb. 2010Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Animal: An International Journal of Animal Bioscience (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Meat Science (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Meat Science (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Meat Science (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Meat Science (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Meat Science (Tidsskrift)
Lund, M. N. (Redaktør)
1 jan. 2010Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Protein oxidation in meat during chill storage in high-oxygen atmosphere
Lund, M. N. (Oplægsholder)
16 aug. 2009 → 21 aug. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Postharvest processes that influence myofibrillar protein degradation and meat quality
Lund, M. N. (Oplægsholder)
7 jul. 2008 → 11 jul. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Importance of pre-treatment of pork for stability during frozen storage
Lund, M. N. (Oplægsholder)
9 mar. 2005 → 10 mar. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag