Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The Importance of Age Perceptions and Nutritional Science to Early Twentieth-century Institutional Diets
Tenna Jensen
Saxo-Instituttet - Arkæologi, Etnologi, Historie og Græsk og Latin
Copenhagen Centre for Health Research in the Humanities
BioHistory Group
2
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The Importance of Age Perceptions and Nutritional Science to Early Twentieth-century Institutional Diets'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Nutritional Sciences
100%
Food
44%
Diet
43%
Scandinavian and Nordic Countries
42%
Norway
34%
Denmark
33%
Formal Social Control
31%
Feeding Behavior
30%
Meals
28%
Elderly
21%
Population
12%
Kunst og humaniora
Diet
61%
Early Twentieth-century
50%
Food
33%
Scandinavia
20%
Meal
17%
Denmark
16%
Norway
16%
Habit
13%
Paradigm
11%