Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Stability of cheese emulsions for spray drying
Camilla Varming,
Anni Bygvrå Hougaard
,
Ylva Margareta Ardö
,
Richard Ipsen
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Stability of cheese emulsions for spray drying'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
calcium
6%
casein
8%
cheeses
72%
emulsifying
32%
emulsions
70%
methodology
2%
powders
7%
salts
26%
soft cheeses
26%
spray drying
87%
water
3%
white cheeses
28%
Medicin og biovidenskab
Calcium
5%
Caseins
9%
Cheese
100%
Emulsions
83%
Powders
7%
Salts
27%
Water
5%