Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Spectroscopic characterization of low- and non-fat cream cheeses
Charlotte Møller Andersen,
Michael Bom Frøst
,
Nanna Viereck
23
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Spectroscopic characterization of low- and non-fat cream cheeses'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Cream Cheese
100%
Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FT-IR)
66%
Nuclear Magnetic Resonance Relaxometry
66%
Creaminess
66%
Low-field nuclear Magnetic Resonance (LF-NMR)
66%
Water Mobility
33%
Number of Components
33%
Sensory Parameters
33%
Design Parameters
33%
Chemometric Models
33%
Food Science
Cream Cheese
100%
Low Field Nuclear Magnetic Resonance
66%
Water Mobility
33%
Sensory Parameters
33%
Salt Content
33%