Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Spectroscopic characterization of low- and non-fat cream cheeses
Charlotte Møller Andersen,
Michael Bom Frøst
,
Nanna Viereck
23
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Spectroscopic characterization of low- and non-fat cream cheeses'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
cheeses
20%
chemometrics
25%
cream cheese
100%
fluorescence emission spectroscopy
27%
Fourier transform infrared spectroscopy
42%
lipid content
32%
lipids
22%
methodology
17%
near-infrared spectroscopy
48%
nuclear magnetic resonance spectroscopy
40%
salt concentration
21%
salt content
25%
sampling
15%
water
8%
Medicin og biovidenskab
Cheese
82%
Fats
48%
Fluorescence Spectrometry
20%
Fourier Transform Infrared Spectroscopy
36%
Magnetic Resonance Spectroscopy
26%
Near-Infrared Spectroscopy
38%
Salts
28%
Water
10%