Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Sensory-rheological relationships in instant hot cocoa drinks
Ditte Marie Folkenberg,
Wender L.P. Bredie
, Magni Martens
*
*
Corresponding author af dette arbejde
Sensorik og forbrugervidenskab
32
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Sensory-rheological relationships in instant hot cocoa drinks'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
mouthfeel
100%
sensory properties
50%
flavor
46%
ingredients
30%
viscosity
29%
consumer preferences
22%
rheological properties
18%
least squares
18%
physical properties
15%
texture
15%
odors
14%
physicochemical properties
14%
milk
12%
sugars
12%
testing
7%
sampling
6%
Medicin og biovidenskab
Viscosity
80%
Consumer Behavior
53%
Least-Squares Analysis
41%
Odorants
39%
Touch
37%
Sugars
36%
Milk
34%