Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Sensory-rheological relationships in instant hot cocoa drinks
Ditte Marie Folkenberg,
Wender L.P. Bredie
, Magni Martens
*
*
Corresponding author af dette arbejde
Sensorik og forbrugervidenskab
32
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Sensory-rheological relationships in instant hot cocoa drinks'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Mouthfeel
80%
Viscosity Properties
40%
Sensory Properties
40%
Main Active Ingredients
40%
Milk Sugar
20%
Sugar Content
20%
Partial Least Squares Regression
20%
Physical-chemical Properties
20%
Cocoa
20%
Flavor Properties
20%
Trained Sensory Panel
20%
Complex Term
20%
Covariation
20%
Sensory Attributes
20%
Consumer Test
20%
Consumer Preferences
20%
Rheological Properties
20%
Stabilizer
20%
Food Science
Mouthfeel
100%
Sensory Properties
50%
Viscosity Properties
50%
Consumer Test
25%
Trained Sensory Panel
25%
Flavor Properties
25%
Sensory Attributes
25%
Lactose
25%