Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Sensory profiles of cooked grains from wheat species and varieties
Gerrard Starr,
Wender Laurentius Petrus Bredie
,
Åse Solvej Hansen
Sensorik og forbrugervidenskab
Food Analytics and Biotechnology
21
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Sensory profiles of cooked grains from wheat species and varieties'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Wheat Species
100%
Bulgur
100%
Wheat Sample
100%
Odor Descriptors
50%
Breeding Progress
50%
Landrace Cultivar
50%
Old Cultivars
50%
Distribution Trends
50%
Flavor Properties
50%
Texture Descriptors
50%
Flavour Descriptors
50%
Trained Sensory Panel
50%
Appearance Descriptors
50%
Trained Panelists
50%
Food Science
Sensory Profile
100%
Bitter Taste
100%
Texture Attributes
50%
Flavor Profile
50%
Analysis of Variance
50%
Sensory Descriptor
50%
Common Wheat
50%
Sensory Evaluation
50%
Porridge
50%