Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Sensory perception and understanding of food uniqueness: from the traditional to the novel
Sara Favalli, Thomas Skov, Derek Victor Byrne
Sensorik og forbrugervidenskab
Food Analytics and Biotechnology
26
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Sensory perception and understanding of food uniqueness: from the traditional to the novel'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
analysis of variance
32%
cognition
46%
color
23%
consumer attitudes
100%
flavor
32%
foods
68%
least squares
38%
mouth
30%
odors
31%
product quality
37%
sandwiches
45%
sensory properties
35%
texture
64%
Medicin og biovidenskab
Analysis of Variance
20%
Color
21%
Emotions
20%
Food
55%
Least-Squares Analysis
29%
Mouth
22%
Nose
21%
Odorants
28%