Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Resveratrol in the foodomics era: 1:25,000
Bekzod Khakimov
,
Soren Balling Engelsen
Food Analytics and Biotechnology
15
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Resveratrol in the foodomics era: 1:25,000'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Resveratrol
100%
Foodomics
100%
Red Wine
50%
Low Mortality
25%
Coronary Artery Disease
25%
Epidemiological Study
25%
Antioxidant
25%
Human Diet
25%
Wine Consumption
25%
Biological Activity
25%
Plant Secondary Metabolites
25%
Spurious Correlation
25%
Beneficial Properties
25%
Food Science
Foodomics
100%
Red Wine
100%
Antioxidant
50%
Human Diet
50%