Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Resveratrol in the foodomics era: 1:25,000
Bekzod Khakimov
,
Soren Balling Engelsen
Food Analytics and Biotechnology
15
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Resveratrol in the foodomics era: 1:25,000'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Kunst og humaniora
Wine
80%
Molecules
73%
Coronary Heart Disease
63%
Intake
46%
Synergy
45%
Diet
38%
Mortality
37%
Paradox
30%
Nature
23%
Medicin og biovidenskab
Resveratrol
92%
Wine
64%
Biological Availability
23%
Coronary Disease
23%
Epidemiologic Studies
22%
Antioxidants
19%
Research Personnel
18%
Diet
18%
Mortality
13%
Kemiske forbindelser
Resveratrol
100%
Red
36%
Bioavailability
25%
Antioxidant Agent
20%
Bioactivity
18%
Metabolite
18%
Molecule
18%
Time
9%