Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Quantitative phosphoproteomic analysis of porcine muscle within 24 h postmortem
Honggang Huang, Martin Røssel Larsen, Giuseppe Palmisano, Jie Dai,
Rene Lametsch
Fødevarekemi
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
32
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Quantitative phosphoproteomic analysis of porcine muscle within 24 h postmortem'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Swine
100%
Phosphorylation
87%
Muscles
76%
Meat
68%
Rigor Mortis
47%
Proteins
43%
Muscle Contraction
37%
Phosphopeptides
36%
Domestic Animals
22%
Muscle Proteins
21%
Phosphoproteins
21%
Glycolysis
18%
Heat-Shock Proteins
18%
Protein Databases
11%
Glucose
11%
Manuscripts
10%
Proteome
9%
Quality Control
8%
Serine
8%
Muscle Cells
8%
Mass Spectrometry
8%
Peptides
5%
Apoptosis
5%
Kemiske forbindelser
Protein
52%
Pharmacological Metabolism
45%
Heat
14%
Glucose
14%
Serine
9%
Quality Control
8%
Molecular Cluster
6%
Peptide
5%