Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Impact of quorum sensing on the quality of fermented foods
Pernille Johansen,
Lene Jespersen
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
13
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Impact of quorum sensing on the quality of fermented foods'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Fermented Food
100%
Sourdough
25%
Bacteriocin Production
25%
Dairy Product
25%
Keyphrases
Production Skills
20%
Fermented Vegetables
20%
Density-dependent Mechanism
20%
Acid Stress Tolerance
20%
Oriented Growth
20%