Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Heterogeneity between and within Strains of
Lactobacillus brevis
Exposed to Beer Compounds
Yu Zhao,
Susanne Knøchel
,
Henrik Siegumfeldt
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
5
Citationer (Scopus)
127
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Heterogeneity between and within Strains of
Lactobacillus brevis
Exposed to Beer Compounds'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Immunology and Microbiology
Lactobacillus brevis
100%
Cross-Resistance
50%
Membrane Damage
50%
Cell Level
50%
Cell Size
50%
Cell pH
50%
Cell Viability
50%
Fluorescence Microscopy
50%
Keyphrases
Lactobacillus Brevis
100%
Hop Compounds
100%
Damage Size
25%
Tolerant Strain
25%