Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Heterogeneity between and within Strains of
Lactobacillus brevis
Exposed to Beer Compounds
Yu Zhao,
Susanne Knøchel
,
Henrik Siegumfeldt
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
5
Citationer (Scopus)
127
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Heterogeneity between and within Strains of
Lactobacillus brevis
Exposed to Beer Compounds'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Lactobacillus brevis
100%
Humulus
82%
Ethanol
16%
Population Characteristics
7%
Fluorescent Dyes
6%
Cell Size
6%
Fluorescence Microscopy
6%
Flow Cytometry
5%
Cell Survival
5%
Membranes
3%
Growth
3%