Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Do facial reactions add new dimensions to measuring sensory responses to basic tastes?
Karin Wendin
,
Bodil Helene Allesen-Holm
,
Wender Laurentius Petrus Bredie
35
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Do facial reactions add new dimensions to measuring sensory responses to basic tastes?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Basic Tastes
100%
Bitterness
14%
Facial Responses
100%
Forehead
14%
Pleasantness
14%
Pleasantness Ratings
14%
Sourness
14%
Sucrose Concentration
14%
Taste Receptors
14%
Food Science
Sour Taste
14%