Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Consumer preferences for welfare pork - is the interest for tenderloin greater than for minced meat?
Sigrid Denver
,
Peter Sandøe
,
Tove Christensen
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Consumer preferences for welfare pork - is the interest for tenderloin greater than for minced meat?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
minced meat
100%
consumer preferences
84%
animal welfare
73%
pork
70%
market share
22%
willingness to pay
17%
meat
13%
production technology
11%
Denmark
9%
poultry meat
5%
meat production
5%
sows
4%
slaughter
4%
beef
3%
niches
3%
markets
3%
swine
2%