Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Aroma of wheat bread crumb
Anja Niehues Birch,
Mikael Agerlin Petersen
,
Åse Solvej Hansen
Food Analytics and Biotechnology
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
65
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Aroma of wheat bread crumb'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
breads
77%
fermentation
23%
flavor
9%
flour
20%
ingredients
9%
lipids
11%
Maillard reaction
13%
odor compounds
24%
odors
61%
oxidation
16%
temperature
8%
texture
62%
volatile compounds
22%
wheat
49%
yeasts
29%
Medicin og biovidenskab
Bread
100%
Fermentation
35%
Flour
29%
Lipids
14%
Maillard Reaction
17%
Odorants
82%
Temperature
15%
Triticum
94%
Yeasts
35%
Kemiske forbindelser
Dilution
21%
Fermentation
73%
Lipid
35%
Maillard Reaction
32%
Oxidation Reaction
23%
Strain
36%
Time
18%
Volatile Agent
56%