Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Trine Desiree Damgaard,
Jeanette Anita Held Otte
, Lene Meinert, Kirsten Jensen,
Rene Lametsch
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
Fødevarekemi
14
Citationer (Scopus)
67
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Appendix
100%
Colon
60%
Swine
59%
Antioxidants
55%
2,2'-azino-di-(3-ethylbenzothiazoline)-6-sulfonic acid
54%
Pancreas
32%
Iron
31%
Liver
29%
6-hydroxy-2,5,7,8-tetramethylchroman-2-carboxylic acid
26%
Sulfonic Acids
24%
Lipids
24%
diphenyl
23%
Chelating Agents
20%
Rectum
18%
Heart
12%
Lung
10%
Animals
9%
Landbrug og biologi
colon
74%
antioxidants
48%
swine
48%
pancreas
37%
hydrolysates
36%
tissues
33%
liver
33%
lipid peroxidation
31%
iron
27%
chelation
23%
rectum
21%
sulfonic acids
21%
assays
20%
value added
19%
chelating agents
19%
biphenyl
19%
byproducts
17%
lungs
14%
heart
14%
animals
7%