Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
Sensory determinants of food acceptance
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Disliking - bipolar and unipolar measurement
Bredie, W. (Foredragsholder)
12 okt. 2011 → 14 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The use of scales in sensory and consumer research
Bredie, W. (Foredragsholder)
5 okt. 2011 → 6 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour pairing of foods - Facts and Fiction
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 sep. 2011 → 30 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd
Bredie, W. (Foredragsholder)
1 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour perception beyond the chemical senses
Bredie, W. (Foredragsholder)
14 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Bredie, W. (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour Pairing
Bredie, W. (Foredragsholder)
6 mar. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESN Meeting, Sensory network
Bredie, W. (Deltager)
3 okt. 2008 → …Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
The Nordic sensory identity: from tales to good practices
Bredie, W. (Oplægsholder)
28 maj 2008 → 30 maj 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
How perception of certain tastes and flavours is affected by ageing, learning and complexity in food systems (Janne Bitnes)
Bredie, W. (Deltager)
7 dec. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Sensory Science at KU-LIFE
Bredie, W. (Foredragsholder)
29 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Biases in sensory assessment panels
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mmm Sensorik
Bredie, W. (Foredragsholder)
2 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oral physiological effects on aroma release and flavour perception in confectionary systems (Annie Claire Blissett)
Bredie, W. (Deltager)
12 jul. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Acrylamide in foods (Susanne Vingborg Hedegaard)
Bredie, W. (Deltager)
1 jun. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Flavour - from precursors to bioresponses in man
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvorfor smager sødt sødt, og hvor sødt vil vi have det?
Bredie, W. (Foredragsholder)
10 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science at IFV-LIFE Copenhagen University
Bredie, W. (Foredragsholder)
8 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
What is sensory science and can it be used to evaluate crop qualtiy?
Bredie, W. (Foredragsholder)
19 feb. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Miscle protein compositon and turnover in cattle with emphasis on ontogenesis and feeding strategies, and the involvement of proteases in post mortem muscle protein degradation (Malene Bergh Houbak)
Bredie, W. (Deltager)
1 feb. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Department of Food Science and Sensory Science at KVL
Bredie, W. (Foredragsholder)
29 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science - future perspective. Sensory perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
14 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory physiology and multisensory research
Bredie, W. (Foredragsholder)
26 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer preferences in Denmark
Bredie, W. (Foredragsholder)
5 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Expertbedømmelse af sødmælk
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mælkesymposium
Bredie, W. (Arrangør)
23 aug. 2006Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
New perspectives on sensory science
Bredie, W. (Foredragsholder)
18 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smagens betydning for menneskets madopfattelse
Bredie, W. (Foredragsholder)
19 apr. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Taste-it-easy: Making life a little more pleasing for sensory staff
Bredie, W. (Foredragsholder)
24 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Development of a cellular taste transduction assay from rats for fundamental studies on early events in taste perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nutrigenomics and health - from vision to food
Bredie, W. (Arrangør)
15 mar. 2006 → 16 mar. 2006Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
PROP status: A sensible tool for selecting the most sensitive subjects for sensory analysis?
Bredie, W. (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvordan udvikler smagspræferencer sig?
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smag fra et molekylært perspektiv
Bredie, W. (Foredragsholder)
9 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Healthy foods and sensory research
Bredie, W. (Foredragsholder)
10 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Welcome and presentation of the agenda of the workshop
Bredie, W. (Foredragsholder)
20 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Test dine Sanser - Fra teori til praksis
Bredie, W. (Arrangør)
1 okt. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Redesign how we care for our personal health
Bredie, W. (Foredragsholder)
26 sep. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Training and education in sensory and consumer science
Bredie, W. (Arrangør)
7 aug. 2005 → 11 aug. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Introduction to sensory science
Bredie, W. (Arrangør)
7 aug. 2005 → 11 aug. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
A multi-sensory stimuli approach to study flavour perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
22 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A multi-sensory stimuli aproach to study flavour perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Methods for artificial perception: can machine replace man?
Bredie, W. (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Opening speach
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
X1th Weurman Flavour Research Symposium
Bredie, W. (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Gastronomy: The ultimate flavour science?
Bredie, W. (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Mælk
Bredie, W. (Arrangør)
31 maj 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Smagstest
Bredie, W. (Arrangør)
31 maj 2005Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference