Billede af Marie Damsbo-Svendsen

Marie Damsbo-Svendsen

MSc. in Food Innovation and Health

20172017

Publikationer pr. år

Personlig profil

Kort præsentation

I work at the Faculty of Science, Department of Food Science in the section for Design and Consumer behaviour. I assist in implementing projects for Smag for Livet. My core competencies include:

  • Teaching at different levels to varying target groups
  • Project management
  • Product development
  • Sensory science
  • Food chemistry
  • Research within literature and field work
  • Data analysis

Ekspertise relateret til FN’s Verdensmål

I 2015 blev FN-landende enige om 17 Verdensmål til at standse fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Denne persons arbejde bidrager til følgende verdensmål:

  • Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Dimissionsdato: 1 apr. 2016

University of Copenhagen

Dimissionsdato: 1 feb. 2013

Eksterne ansættelser

1 mar. 20186 jan. 2018

1 mar. 20171 mar. 2018

1 jan. 20171 jan. 2018

1 maj 201631 jul. 2018

20162018

1 apr. 2013 → …

1 apr. 2012 → …

1 apr. 20121 nov. 2015

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Marie Damsbo-Svendsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 2 Lignende profiler