Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Ling Deng
Lektor
,
Institut for Fødevarevidenskab
,
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Fastnet
+4535330194
E-mail
lingdeng
food.ku
dk
Websted
https://food.ku.dk/forskning-paa-food/sektioner/mikrobiologi-og-fermentering/
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
2011
2019
Publikationer pr. år
Vis
Fingeraftryk
Netværk
Publikation
(17)
Lignende profiler
(8)
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Ling Deng er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Sulfolobus
100%
Sulfolobus Islandicus
61%
Virus
54%
CRISPR RNA (crRNA)
51%
Protospacer
42%
Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats (CRISPR)
35%
Sulfolobales
34%
Fecal Samples
29%
Virome
29%
Rod-shaped Virus
29%
CRISPR-Cas
29%
Gut Microbiome
25%
Archaeal
24%
Archaebacteria
23%
Phage
22%
Adaptive Immune Response
22%
Nucleic Acids
19%
Histidine
19%
CRISPR Loci
19%
Single-stranded DNA (ssDNA)
19%
Gene Regulation
17%
Immune System
17%
Sulfolobus Species
16%
DNA Interference
15%
Immunology and Microbiology
Virus
92%
Sulfolobus
89%
Immune System
37%
Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeat
33%
Sulfolobales
29%
Gut Microbiome
26%
Bacteriophage
22%
Archaeon
16%
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
Sulfolobus
78%
CRISPR
74%
Immunity
34%
RNA
32%
CRISPR Cas System
32%
Hyperthermophilic Archaeon
29%
Sulfolobales
19%
Transcription
18%
Archaeon
18%