Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
Søgeresultater
-
PhD course: Innovation Towards Plant-Based Consumption
Armando Perez-Cueto (Arrangør), Karsten Olsen (Arrangør) & Jens Christian Sørensen (Taler)
29 okt. 2018 → 2 nov. 2018Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Measuring pH in milk under high pressure
Karsten Olsen (Foredragsholder)
1 okt. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Controlling physical properties of rennet-induced casein gels made from concentrated skim milk
Karsten Olsen (Deltager)
3 nov. 2006 → …Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
The Gastronomical Chemist: Molecular gastronomy: The application of science to culinary practice. Besides an introduction to molecular gastronomy, the presentation will contain examples of what the science can be used for and how it can help the food industry contributing to the creation of better food products.
Karsten Olsen (Foredragsholder)
3 okt. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microstructure and sensory perception of low-fat, semi-solid dairy products
Karsten Olsen (Deltager)
16 jun. 2006 → …Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Den gastronomiske kemiker
Karsten Olsen (Foredragsholder)
5 maj 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidative stability of milk from dairy cows fed different types of rouhage
Karsten Olsen (Deltager)
1 maj 2006 → 31 aug. 2006Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Ph.d.-bedømmelsesudvalg (Ekstern organisation)
Karsten Olsen (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg