Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Institut for Fødevarevidenskab
Webside
http://food.ku.dk/forskning-paa-food/sektioner/mikrobiologi-og-fermentering/
Postadresse
Vis på kort
Rolighedsvej 26
1958
Frederiksberg C
Danmark
Vis
Fingerprint
Netværk
Profiler
(50)
Publikation
(329)
Presse/medier
(25)
Aktiviteter
(15)
Forskningsdatasæt
(4)
Fingerprint
Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Gastrointestinal Microbiome
100%
Fermentation
71%
Microbiota
46%
Yeasts
43%
Bacteriophages
38%
Cheese
37%
Probiotics
34%
Leuconostoc
31%
Lactococcus lactis
30%
Food
30%
Fermented Foods and Beverages
30%
Bacteria
29%
Saccharomyces cerevisiae
27%
Lactobacillales
25%
Milk
24%
Listeria monocytogenes
22%
Growth
22%
Swine
21%
Wine
20%
Diet
19%
Biofilms
18%
Prebiotics
17%
Lactobacillus acidophilus
16%
16S Ribosomal RNA
15%
Inbred NOD Mouse
15%
rRNA Genes
15%
Landbrug og biologi
intestinal microorganisms
35%
fermentation
30%
yeasts
29%
microbiome
25%
phages
20%
starter cultures
20%
cheeses
19%
dairies
17%
digestive system
16%
lactic acid bacteria
16%
probiotics
16%
Listeria monocytogenes
15%
bacteriophages
15%