Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne

Aske Skovmand Bosselmann, Morten Gylling

    6322 Downloads (Pure)

    Abstract

    Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.
    Original languageDanish
    Publication date2012
    Number of pages35
    Publication statusPublished - 2012

    Publication series

    NameFOI Udredning
    No.2012/15

    Keywords

    • ???Fødevareøkonomi???

    Cite this