Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Whey cheeses (heat coagulated)
Photis Papademas
*
, Thomas Bintsis, Efstathios Alichanidis,
Ylva Ardö
*
Corresponding author af dette arbejde
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Whey cheeses (heat coagulated)'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
air
5%
cheesemaking
10%
cheeses
58%
drying
6%
flavor
21%
heat
34%
lactose
8%
milk
5%
milk fat
8%
protected designation of origin
12%
sugars
5%
water content
6%
whey cheeses
100%
whey protein
9%