Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Umami flavour as a means of regulating food intake and improving nutrition and hea0lth
Ole G. Mouritsen
*
*
Corresponding author af dette arbejde
25
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Umami flavour as a means of regulating food intake and improving nutrition and hea0lth'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Sugars
100%
Meals
92%
Salts
90%
Satureja
82%
Eating
77%
Fats
77%
Ribonucleotides
74%
Diet
70%
Sodium Glutamate
68%
Hyperphagia
64%
Western World
63%
Population Health
55%
Malnutrition
48%
Developing Countries
46%
Life Style
42%
Cardiovascular Diseases
37%
Obesity
36%
Elderly
34%
Hypertension
33%
Health
25%
Neoplasms
16%