Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Trends in the application of chemometrics to foodomics studies
Bekzod Khakimov
, Gözde Gürdeniz,
Søren Balling Engelsen
Food Analytics and Biotechnology
Ernæring og Sundhed
Institut for Plante- og Miljøvidenskab
40
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Trends in the application of chemometrics to foodomics studies'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Foodomics
100%
Chemometrics
100%
Analytical Platforms
50%
Supervised Methods
25%
Increasing Trends
25%
Data Preprocessing
25%
Multivariate Analysis
25%
Multivariate Chemometrics
25%
Generated Data
25%
Multivariate Methods
25%
Unsupervised Method
25%
Data Analysis Tools
25%
Multivariate Model
25%
Variance Structure
25%
Food Science
Foodomics
100%
Food Analysis
25%