Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The quest for umami
Ole G. Mouritsen
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The quest for umami'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Umami
100%
Foodstuffs
37%
Basic Tastes
25%
Free Amino Acids
25%
Guanylate
12%
Japan
12%
Mouthfeel
12%
Taste Buds
12%
Meat
12%
Adenylates
12%
Umami Receptor
12%
Cephalopods
12%
Seaweed
12%
Sous Vide
12%
5′-nucleotides
12%
Chefs
12%
Food Preparation
12%
Taste Quality
12%
Glutamate
12%
Deliciousness
12%
Extracellular Glutamate
12%
Taste Experience
12%
Food Science
Umami
100%
Sensation of Taste
33%
Amino Acid
22%
Mouthfeel
11%
Taste Quality
11%
Amino Acid Content
11%
Food Preparation
11%
Sous Vide
11%
Taste Bud
11%