Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The gender background of texture attributes of pork loin
Margit D. Aaslyng
*
, Henriette Jensen, Anders H. Karlsson
*
Corresponding author af dette arbejde
Institut for Fødevarevidenskab
10
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The gender background of texture attributes of pork loin'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
loins
86%
pork
74%
texture
60%
meat
58%
gender
45%
intramuscular fat
29%
carcass weight
26%
solubility
22%
collagen
21%
tenderizing
17%
sensory evaluation
11%
lipid content
9%
Medicin og biovidenskab
Pork Meat
100%
Meat
81%
Solubility
24%
Collagen
18%
Fats
18%
Weights and Measures
15%