Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Stabilized heme group from blood as an ingredient for meat products
Sorivan Chhem Kieth
SCIENCE PhD theses
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Stabilized heme group from blood as an ingredient for meat products'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
heme
100%
meat products
95%
ligands
84%
ingredients
75%
blood
54%
nitrites
47%
pigments
47%
color
45%
pyrazines
42%
sausages
34%
pyrrolidines
22%
cured meats
21%
piperidines
21%
food colorants
21%
processed meat
20%
livestock and meat industry
18%
animal products
18%
carcinogens
16%
extracts
16%
storage conditions
15%
absorbance
14%
cooking
14%
byproducts
14%
emulsions
14%
chemical derivatives
11%
animals
6%
temperature
6%
testing
6%
sampling
5%