Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Stabilized heme group from blood as an ingredient for meat products
Sorivan Chhem Kieth
SCIENCE PhD theses
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Stabilized heme group from blood as an ingredient for meat products'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
absorbance
14%
animal products
18%
animals
6%
blood
54%
byproducts
14%
carcinogens
16%
chemical derivatives
11%
color
45%
cooking
14%
cured meats
21%
emulsions
14%
extracts
16%
food colorants
21%
heme
100%
ingredients
75%
ligands
84%
livestock and meat industry
18%
meat products
95%
nitrites
47%
pigments
47%
piperidines
21%
processed meat
20%
pyrazines
42%
pyrrolidines
22%
sampling
5%
sausages
34%
storage conditions
15%
temperature
6%
testing
6%