Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Spectroscopic studies on the effect of high pressure treatment on the soluble protein fraction of porcine
longissimus dorsi
Kathrine Holmgaard Bak,
Peter Waaben Thulstrup
,
Vibeke Orlien
Fødevarekemi
Kemisk Institut
5
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Spectroscopic studies on the effect of high pressure treatment on the soluble protein fraction of porcine
longissimus dorsi
'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Porcine Longissimus Dorsi
100%
High Pressure Treatment
100%
Soluble Protein
100%
Protein Fractions
100%
Spectroscopic Studies
100%
Solid State
66%
High Pressure
66%
Reflectance Spectroscopy
33%
Spectral Characteristics
33%
Meat
33%
Circular Dichroism Spectroscopy
33%
Visible Region
33%
UV-VIS Spectroscopy
33%
Reflectance Data
33%
Temporal Evolution
33%
Spectral Changes
33%
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
Soluble Protein
100%
Pig
100%
Protein Content
25%
Solution and Solubility
25%
Circular Dichroism
25%
Agricultural and Biological Sciences
Circular Dichroism Spectroscopy
25%