Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Scientific Opinion on dietary reference values for vitamin E as α-tocopherol
EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA)
Institut for Idræt og Ernæring - Fedmeforskning
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Scientific Opinion on dietary reference values for vitamin E as α-tocopherol'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
Dietary Reference Intakes
100%
tocopherols
66%
vitamin E
62%
Adequate Intakes
45%
dietary surveys
6%
lactating women
6%
nutrient databanks
5%
dietetics
5%
food composition
5%
pregnant women
5%
gender
5%
food consumption
4%
hypersensitivity
4%
uncertainty
4%
breasts
3%
nutrition
3%
Medicin og biovidenskab
Tocopherols
83%
Vitamin E
66%
Reference Values
50%
Child
9%
Food
5%
Nutritional Requirements
5%
Dietetics
5%
Uncertainty
3%
Hypersensitivity
3%
Pregnant Women
3%
Population
3%
Breast
3%
Databases
2%