Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Science and technology for new culinary techniques
M Roldán, J Calvarro, J Sanchez del Pulgar,
Jorge Ruiz Carrascal
35
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Science and technology for new culinary techniques'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
food composition
39%
food industry
26%
food quality
31%
food safety
58%
ingredients
100%
kitchens
39%
methodology
33%
restaurants
38%
Medicin og biovidenskab
Equipment and Supplies
18%
Food
43%
Food Industry
38%
Food Safety
76%
Restaurants
40%
Safety
17%
Technology
80%