Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Proteomics and Metabolomics in Relation to Meat Quality
Francesco Capozzi, Alessia Trimigno, Pasquale Ferranti
Food Analytics and Biotechnology
4
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Proteomics and Metabolomics in Relation to Meat Quality'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
breeding programs
60%
breeds
52%
DNA fingerprinting
79%
meat processing
100%
meat quality
72%
metabolomics
74%
methodology
19%
phenotype
48%
proteomics
64%
rearing
62%