Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Proteolysis in pork loins during superchilling and regular chilling storage
Luigi Pomponio, Christian Bukh,
Jorge Ruiz Carrascal
Plante- og Jordvidenskab
6
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Proteolysis in pork loins during superchilling and regular chilling storage'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Proteolysis
100%
Chilled Storage
100%
Superchilling
100%
Chilling
66%
Superchilled Storage
50%
Pork
50%
Endopeptidase Activity
16%
Total Amino Acids
16%
Amino Acid Content
16%
Loin
16%
Prolonged Storage
16%
Food Science
Pork Loin
100%
Total Amino Acids
33%
Amino Acid Content
33%
Prolonged Storage
33%