Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Protein and lipid oxidation in parma ham during production
Glykeria Koutina, Sisse Jongberg,
Leif Horsfelt Skibsted
41
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Protein and lipid oxidation in parma ham during production'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
ham
100%
lipid peroxidation
71%
proteins
29%
oxidation
27%
thiobarbituric acid-reactive substances
25%
thiols
24%
protein depletion
15%
meat production
14%
myosin
12%
disulfides
12%
polymerization
11%
gel electrophoresis
11%
flavor
10%
muscles
8%
degradation
7%
Medicin og biovidenskab
Hamstring Muscles
93%
Lipids
56%
Proteins
31%
Sulfhydryl Compounds
23%
Myosins
11%
Meat
11%
Disulfides
11%
Polymerization
11%
Electrophoresis
10%
Gels
8%
Muscles
6%
Kemiske forbindelser
Lipid
59%
Oxidation Reaction
38%
Protein
35%
Thiol
20%
Protein Disulfide
17%
Gel Electrophoresis
12%
Polymerization Reaction
7%