Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Protein and lipid oxidation in parma ham during production
Glykeria Koutina, Sisse Jongberg,
Leif Horsfelt Skibsted
41
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Protein and lipid oxidation in parma ham during production'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
degradation
7%
disulfides
12%
flavor
10%
gel electrophoresis
11%
ham
100%
lipid peroxidation
71%
meat production
14%
muscles
8%
myosin
12%
oxidation
27%
polymerization
11%
protein depletion
15%
proteins
29%
thiobarbituric acid-reactive substances
25%
thiols
24%
Medicin og biovidenskab
Disulfides
11%
Electrophoresis
10%
Gels
8%
Hamstring Muscles
93%
Lipids
56%
Meat
11%
Muscles
6%
Myosins
11%
Polymerization
11%
Proteins
31%
Sulfhydryl Compounds
23%
Kemiske forbindelser
Gel Electrophoresis
12%
Lipid
59%
Oxidation Reaction
38%
Polymerization Reaction
7%
Protein
35%
Protein Disulfide
17%
Thiol
20%